HOVEDRETTER

Breiflabb

Skorsonerrot, kalvebrissel, kantareller,  grønnkål og kyllingsjy
Allergen: M, B, G, F, Su, Si, Sl
365,-

 

Dagens fisk

Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, Sl
345,-

 

Kveite

Knutekål, spinat og Sauce Gribiche
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, Sl
355,-

 

«Bouillebaisse»

Fiskegryte med tomat, rouille og skalldyr
Allergen: B, E, G, F, Su, Si, Se, Sl
352,-

 

Gratinert klippfisk

Bacon, purreløk, gulrot- og kålrotpuré
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si , Sl
356,-

 

Skalldyrpasta

Fersk pasta, skalldyr, blåskjell og soltørket tomat
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, Sl
275,-

 

Hummer

Gratinert eller naturell
Allergen: E, G, Su, Si, Se, Sl
145,- pr. hg

 

Indrefilet av okse

Bakt sopp, rotgrønnsaker og peppersaus
Allergen: M, Su, Si, Sl
395,-

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking