HOVEDRETTER

Dampet kveite

Hvit og grønn asprges, brunsmør
Allergen: M, N, G, F, Su, Si, SL
360,-

 

Bakt lange

Gnocchi, erter og blåskjell
Allergen: M, B, G, F, Su, Si, Sl
365,-

 

Lyr og kamskjell

Ramsløk og spinatrisotto
All1ergen: M, G, F, Su, Si
335,-

 

Dagens fisk

345,-

 
Gratinert klippfisk

Bacon, purreløk, gulrot- og kålrotpuré
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si , Sl
356,-

 

Hummer

Gratinert eller naturell
Allergen: E, G, Su, Si, Se, Sl
155,- pr. hg

 

Indrefilet av okse

Asparges, spinat, sopp og peppersaus
Allergen: M, Su, Si, Sl
395,-

 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking