HOVEDRETTER

Dampet kveite

Sellerirot, spinat-velouté purreløk- og grapefruktkompott
Allergen: M, N, G, F, Su, Si, SL
360,-


Urtebakt Hyse

Blåskjell, erter og spatzle
Allergen: M, B, G, F, Su, Si, Sl, E
340,-


Stekt skrei

Brandade, Aioli, og persille
Allergen: M, G, F, Su, Si
335,-


Fersk torsk

Lever, rogn, potet, gulrot og sandefjordsmør
Allergen: M, G, F, Su, Si
465,-


Dagens fisk

345,-


Gratinert klippfisk

Bacon, purreløk, gulrot- og kålrotpuré
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si , Sl
356,-


Hummer

Gratinert eller naturell
Allergen: E, G, Su, Si, Se, Sl
155,- pr. hg


Indrefilet av okse

Stekt spinat, gulrot, sopp og peppersaus
Allergen: M, Su, Si, Sl
395,-

 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking