HOVEDRETTER

 

 

 

Dagen`s fangst

Grillet grønnsaker, sprøstekt bacon, blomkålkrem, beurre blanc med butare

Allergen: F, M, Su

364 ,-

 

Skalldyrfat

Et smakfullt skalldyrfat av pur lykke med havets delikatesser og gode smaker, serveres med chili og lime.

Allergener: Sk, G av hvete og rug, E, B

405,-

 

Bacalao com natas 

Gratinert klippfisk loins med løkmarmelade, hvit saus

Allergener: F, Su, G av hvete, 

370,-

 

Bacalao à Lagareiro

Paprika, rødløk, oliven, koriander, lun olivenølje med hvitløk, små potet

Allergener: F, Su

370,-

 

Cataplana ( Min. 2 pers)

Cataplana er et kokekar fra Portugal som brukes til å tilberede sjømat retter.

Dagens fangst av fisk og skalldyr.

Allergener: F, B, Sk, M

369,-

 

Smørstekt breiflabb

Paella av byggryn, scampi, skjell og chorizo

Allergener: F, M, Sk, B, G av bygg

380,-

 

 

Surf & Turf

Okse indrefilet, grillet sjøkreps, gulrotkrem, djevlesaus

Allergener: Sk, M, Su

399,-

 

 


 

 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking