HOVEDRETTER

Braisert breiflabb

Potet- og trøffelcroquette, agurk gressløkolje og østerssaus
Allergen: M, B, G, F, Su, Si, Sl
365,-

 

Dampet piggvar

Ertepasta, favabønner, morkler og smørsaus
Allergen: G, F, Su, Si
360,-

 

Dagens fisk

Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, SL
345,-
 

Gratinert klippfisk

Bacon, purreløk, gulrot- og kålrotpuré
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, Sl
356,-


Skalldyrpasta

Fersk pasta, skalldyr, skjell og soltørket tomat
Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, Sl
295,-

 

Hummer

Gratinert eller naturell
Allergen: E, G, Su, Si, Se, Sl
145,- pr. hg

 

Indrefilet av okse

Stekt spinat, sopp og rødvinssaus
Allergen: M, Su, Si, Sl
395,-

 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking