HOVEDRETTER

Dampet kveite

Squash- og basilikumpuré
aubergine og Sauce Vierge
Allergen: F, M, Si, Su, SI
360,-

Grillet breiflabb

Krydderstekte grønsaker,
hjertesalat og rømmesaus
Allergen: F, M, Si, Su, SI

365,-

 

«Bouillabaisse»

Tomatisert fiskegryte, med
Rouille-saus og skalldyr

Allergen: B, E, G, F, Su, Si, Se, Sl
350,-

 

Dagens fisk     

Spør din servitør

345,-

 

Gratinert klippfisk

Bacon, purreløk, gulrot- og kålrotpuré

Allergen: M, B, E, G, F, Su, Si, Sl
356,-

 

 

Hummer

Gratinert eller naturell

Allergen: E, G, Su, Si, Se, Sl
155,- pr. hg

 

 

Indrefilet av okse

Stekte grønnsaker, bakt løk
og estragonsmør
Allergen: M, Su, Si, Sl
395,-

 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking