FORRETTER

Kamskjell

Fennikel, appelsin og rosmarin
Allergen: B, M, Sl og Si
195,-

 

Tynnribbe- «Cannelloni»

Glasert langtidskokt svineribbe med sprø svor og waldorfsalat
Allergen: M, G, Su, Si, Sl, N
170,-

 

Sjøkreps

Gratinert med hvitløksmør
Allergen: M, Sk, F, Su, Si, Sl
185,-

 

Pannestekt skate

Løk, kapers, persille og brunsmør
Allergen: M, F, Si, Su
165,-

 

Dampa blåskjell

Safransaus
Allergen: M, B, F, Su, Si, Sl
 158,-

 

Østers

Sitron og vinaigrette
Allergen: B, Su, Si
 39,- per stk

 

Fiskesuppe

Rotgrønnsaker, reker og blåskjell

Allergen: M, B, Sk, F, Su, Si, Sl
145,-

 

Hummersuppe

Med butterdeig-lokk
Allergen: M, Sk, G, F, Su, Si, Sl
185,-
 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking