FORRETTER

Stekt kamskjell

Vaktelegg, XO-saus,
aspargesbønner og nepe
Allergen: B, S, Sl og Si
195,-

Okse-carpaccio

Ruccola, ramsløk,
parmesan og pinjekjerner
Allergen: M, N, G, Su, Si, Sl, F
175,-

 

Gravet vill-laks

Dillrømme, agurk
rødbeter og rug
Allergen: F, G, M, SI, S
185,-

 

Sjøkreps

Grillet med hvitløkssmør
Allergen: Sk, M, Si
185,-

 

Dampa blåskjell


Safransaus
Allergen: M, B, F, Su, Si, Sl
 158,-

 

Fiskesuppe

Rotgrønnsaker, reker og blåskjell
Allergen: M, B, Sk, F, Su, Si, Sl

145,-

 

Hummersuppe

Med butterdeig-lokk
Allergen: M, Sk, G, F, Su, Si, Sl
185,-

 

Alle retter er basert på ferske råvarer fra lokale fiskemottak. Vi tar derfor forbehold om endringer i menyen.

M=Melk, Sk=Skalldyr, E=Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se= Sennep, Sl=Selleri

Online booking