group menu

Menu 1

Forrett: Fiskesuppe

Rotgrønnsaker, fisk og blåskjell
Allergen: Skalldyr, fisk, bløtdyr, løk og Laktose

 

Hovedrett: Gratinert klippfisk

Bacon, gulrot- og kålrotpuré
Allergen: Gluten, egg og laktose

 

Dessert: Creme brulée

Med bringebærkrem
Allergen: Egg, gluten og laktose


Menypris 665,-

 

Menu 2

Forrett: Hummersuppe

Allergen: Laktose, egg, skalldyr og gluten

 

Hovedrett: Breiflabb

Potet- og trøffelcroquette, agurk gressløkolje og østerssaus
Allergen: Gluten, sitrus, egg, fisk og bløtdyr

 

Dessert: Sjokoladeterte

Romgele, pekannøtter og mokkaiskrem
Allergen: E, N og M

Menypris 675,-

 

Menypris forutsetter at hele gruppen velger fra meny 1 eller 2.
Menybestilling merkes med hver gjests fornavn og oversendes på mail slik at ingenting er uklart når hver og en setter seg til bord.

Allergener: M= Melk, Sk= Skalldyr, E= Egg, Si=Sitrus, G=Gluten, B=Bløtdyr, F=Fisk, Su=Sulfitt, S=Soya, N=Nøtter, Se=Sennep, Sl=Selleri

Online booking